torsdag 24. april 2008

God morgen!

God morgen!pappas fang er jammen populært! I dag er det sol og blå himmel!etter frokost bærer det ut i skogen!ha en strålende dag!

5 kommentarer:

BonjourThomas sa...

Koselig bilde. Pappan ser litt distansert ut, men det er kanskje sånn vi moderne mennesker blir når tidsklemma plutselig slipper taket. Eller er det smertestillende for skulderen?

marianne sa...

Så koselig dere har det! Jeg er ute i fire uker (!) med opprevet ringbånd i fingeren. Neineinei. Hvordan er tempreaturen og været i font? Holder det seg innenfor akseptable støteforhold?? Hvor lenge blir dere forresten?

~ Vegard ~ sa...

oh no Marianne... Har du skada finger'n!! hvor og når skjedde detta? Været her er opp og ned, alt fra 20 varme til ganske kaldt og regn, jeg har også skada meg og fått matforgiftning, så støtinga får jeg heller gjøre med dere i Sandefjord når vi kommer hjem. Kristin støter som bare det, hun er jo grisesterk, en gammel mann som meg har ikke tid til å være skadet når han har en dame som er så sterk :)

Vi er hjemme i midten av mai, rett etter den store flagg dagen :)

~ Vegard ~ sa...

de blir litt distansert når de sitter å syns synd på seg selv :)

Øyvind sa...

se lyst på det vegard - nå har du fått glimrende teknikktrening i font noen uker, og så kommer du fresh og uthvilt hjem til "prosjekt7C"!!!:)

Her har det regna siden vi kom hjem nærmest, liten overgang fra Cali kan du si... Men sol i morgen, skal ut, Gira!!!:)

Håper dere fortsatt koser dere masse, og så kult at du herjer skogen Kristin! Camilla har funnet et prosjekt på filmplaneten til dere:)